fredag 14 november 2008

En Sann Historia ...

En flicka träffade för länge sedan en kille där de inte pratade om vad de hade och om de skulle träffa andra eller inte. Han tog förgivet att han lika bra kunde träffa andra medan flickan blev kär upp över öronen. Detta resulterade i att flickan träffade en annan kille som skulle vara bra för henne men hon struntade i honom så fort hon fick chansen att träffa den första killen. Fast när flickan och killen (nr 1) inte hördes på en vecka fick flickan en konstig känsla av att killen träffat någon annan. Efter att flickan skaffade sig mod att fråga om hennes känsla hade varit rätt eller om hon hade fel fick hon svaret hon inte velat ha. Han hade träffat någon annan. Flickan förlät honom och de fortsatte och träffas utan att bestämma vad det var de hade för något... Om där fanns någon framtid till att de bara skulle kunna bli dem?! Fast de där känslorna om att han träffat någon annan fick flickan vid några tillfällen till och de stämde varje gång och flickan förlät varje gång. Det var vid ett tillfälle som hon vaknade och slutade bry sig när hon fått höra att det var ju sommar och en del resor var inplanerade vilket gjorde att man inte kunde ha en flickvän. Varför inte bara säga att man inte vill eller att det inte känns rätt?! Det är något flickan frågar sig varje dag, fast hon har insett att hon lärde sig en viktig sak genom att hon träffade den killen. Hon skulle inte senare i livet låta en kille trycka ned henne så mycket så att hon glömmer bort att tänka på sitt eget bästa och inte ändra på sig själv för att lyckas få en kille.

Det flickan fick känna efter att ha lyckas släppa killen var att hon blev mycket lyckligare när hon fick chnasen att vara sig själv. Det är en anledning till att flickan är försiktig och verkligen tänker sig för innan hon träffar en kille igen. Hon vill inte i fortsättningen vara den som man bara träffar när det passar killen utan hon vill vara den tjejen som killen säger att han älskar och inte kan vara utan. Sen går där inte en dag utan att hon undrar om den killen hon struntade i skulle vara den hon skulle valt, om de hade kunnat bli pojk- och flickvän. Han är fortfarande enligt flickan en super trevlig kille men han orkade inte vänta och träffade en annan. Så flickan får aldrig veta om hur det skulle ha blivit mellan dem.

En Sann Historia ...

1 kommentar:

Johanna Bergman sa...

jag tror inte den killen var rätt...( Men sånt vet man aldrig) Det är mycket, mycket man hade velat veta hur det kanske skulle ha blivit. Men då hade du inte varit den du är idag och kanske inte kommit så långt som d gjort. Du har kommit längre än många andra i din ålder/omgivning. Du kommer att lyckas och du kommer hitta din drömprins.